Auto

Op het landgoed van Duin en Bosch (terrein GGZ Dijk en Duin)

Volg de routebordjes van grand café De Oude Keuken. De hoofdingang/receptie (Oude Parklaan 119) van het Ondernemerscentrum is rechts van De Oude Keuken. Zijn de bordjes niet goed zichtbaar? Terrein oprijden vanaf de Zeeweg. Let op, na het middeleeuwse boerderijtje niet linksaf slaan langs de vijver en het Hertenkamp, maar weg rechts aanhouden. Volgende kruising linksaf slaan. Na ongeveer 200 meter is de parkeerplaats aan uw rechterhand, voor het ondernemerscentrum (herkenbaar aan de vlaggen), ingang Oude Parklaan 119.

Plattegrond Landgoed Duin & Bosch

 

Parkeren

 

Tegenover het ondernemerscentrum is een redelijk grote parkeerplaats waar u uw auto kunt parkeren.
 

Openbaar vervoer

NS-station Castricum ligt op ongeveer 20 minuten lopen van mijn bedrijf. Aan de achterkant (het westen) van het station slaat u rechtsaf en volgt u de Kramersweg die overgaat in de Duinenboschweg. U loopt rechtdoor de uitrit op. U bent nu op het terrein van Dijk en Duin. Loop de weg uit langs de grote (zuster)flat (aan de linkerkant),  langs het witte kerkje (wederom aan de linkerkant). Sla de eerste weg rechtsaf en bijna gelijk weer linksaf. Vervolgens de eerste weg links af slaan. U staat nu voor het ondernemerscentrum Ondernemend Duin en Bosch (aan uw linkerkant). Aan de rechterkant van het gebouw is een deurbel voor de hoofdingang/receptie (Oude Parklaan 119) van het ondernemerscentrum.
 

Taxi

U kunt uiteraard ook een taxi nemen. Aan de dorpskant (het oosten) van het station bevindt zich de treintaxistandplaats.