Levensbrede begeleiding bij autisme en AD(H)D

Jobcoaching


Heb jij autisme en/of AD(H)D, voel je je vaak een 'vreemde vogel' of anders dan de mensen in jouw omgeving?

- Raak je vaak het overzicht kwijt?

- Vind je het moeilijk om met veranderingen om te gaan en leveren veranderingen veel stress op?

- Snap je vaak niet wat andere mensen bedoelen?

- Wil je nieuwe vaardigheden leren in huis, op school of op je werk?Levenscoaching

Autisme en/of AD(H)D neem je je hele leven met je mee. Levensbrede problematiek vraagt om levensbrede antwoorden. IQ-Coaches werkt volgens de PILLAR-methodiek. Deze methodiek biedt mij als coach een werkwijze waarmee ik mensen met autisme op hun weg door het leven en de samenleving begeleidt.

In gezinnen begeleid ik ouders, geef hen inzicht in de problematiek en ondersteun de kinderen bij het aanleren van praktische en communicatieve vaardigheden. Door mijn ondersteunende en praktische begeleiding ontstaat er snel rust en overzicht om te gaan werken aan zaken die voor het hele gezin voordeel opleveren.

Wanneer je gaat studeren en/of zelfstandig gaat wonen delen we jouw dagelijkse werkzaamheden op een voor jou overzichtelijke manier in. We gaan wekelijks samen aan de slag zodat je in een fijn huis kunt wonen. We gaan het hebben over hoe je dingen handig zegt, regelt en doet.

Kun je werk en wonen niet goed combineren, komen er te veel zaken op je af, maak je er misschien een puinhoop van? Dan brengen we in kaart waar en in welke situatie er iets verkeerd gaat. Met dit inzicht gaan we aan de slag om stap voor stap handiger en stabieler te worden.

Ben je een ondernemer en wil je graag op een effectieve manier aan het werk? Ik ben zelf al meer dan tien jaar ZZP-er en snap zeker wat jou dwars kan zitten maar ook wat je kan helpen om succesvol te zijn.


Jobcoaching

Als jobcoach zorg ik voor een actieve begeleiding. Ik coach jou als werknemer zodat je beter en stabieler kunt functioneren. Ik kan bemiddelen wanneer er problemen zijn en er voor zorgen dat je op een voor jou goede manier begeleid wordt. De werkgever krijgt voorlichting en advies over hoe iemand met autisme/AD(H)D het beste aan te sturen is. Jobcoaching maakt het voor iedereen leuker en makkelijker.


Klik hier voor meer informatie over IQ Coaches.