Anja Dekker

Anja Dekker
19-01-1964

‘Mensen zien groeien in wat zij kunnen en willen.’

Dat is het mooiste wat er voor mij als coach en organizer is. 
Ik ben een snelle, positieve meedenker en ben nieuwsgierig naar hoe iets anders of beter zou kunnen. Met mijn hoog ontwikkelde gevoel, mijn levens- en werkervaring en mijn nuchtere kijk op situaties zie ik al snel wat er speelt en begeleid ik mensen met diverse leer-en denkniveaus naar een voor hen verbeterde situatie.

Mijn eerste ervaring met coachen en organiseren heb ik opgedaan als manager bij Albert Heijn (1984-2001). Praktische werkbegeleiding geven gaf mij dagelijks plezier. Mensen zien groeien en samen iets opbouwen geeft me voldoening en energie.

In 2002 heb ik de jaaropleiding ‘Persoonsgericht coachen en trainen’ bij Bureau Levenswerk te Rotterdam gevolgd. In 2004 volgde de opleiding tot professional organizer bij The Get Organized Company. Hierna ben ik zelfstandig als professional organizer aan het werk gegaan. 

Omdat ik wekelijks mensen met AD(H)D en autisme begeleid, ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in het coachen en begeleiden van hen. In 2013 heb ik de jaaropleiding tot AD(H)D-coach bij het ADHD-centrum Nederland te Delft gevolgd.

In 2015 heb ik me aangesloten bij IQ-Coaches. IQ staat voor Inspired Quality, betrokkenheid en kwaliteit bij levensbrede begeleiding aan mensen met autisme en AD(H)D.

Ik ben lid van de NBPO, de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers: www.NBPO.nl. Zie ook de Beroepscode Nederlandse Vereniging van Professioneel Organizers voor de richtlijnen waar ik me aan houd.